KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Borowiki

Szukam grzybka borowika, chcę go włożyć do koszyka.
Będę miała koszyk cały grzybków dużych oraz małych.

 

Grupa Borowiki pracuje w godzinach: 7:30 - 16:30

Nauczycielki: mgr Ewa Różańska i mgr Agata Kubsz

 


 

1% dla Leśnej Gromady

1% dla Leśnej Gromady Drodzy Rodzice zbliża czas rozliczeń deklaracji podatkowej PIT, jak co roku prosimy Was o przekazanie 1% na rzecz Naszego Przedszkola. Aby to zrobić należy podczas wypełniania formularza PIT wpisać  KRS: 0000270261 oraz poniższy cel szczegółowy PM 218 ŁÓDŹ 8165 Z g...

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Łodzi opiniuje pozytywnie wniosek Dyrektor Przedszkola Miejskiego Nr 218 w Łodzi, w sprawie zawieszenia zajęć stacjonarnych w okresie od dnia 22.02.2021r. do dnia 05.03.2021r....