KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: WYDARZENIA

Najpiękniejsza bombka- konkurs

Rozstrzygnięcie konkursu na „Najpiękniejszą bombkę choinkową”   I nagroda dla Natalii K. z grupy Borowików II nagroda dla Kazimierza C. z grupy Zajęcy III nagroda dla Wojtka Ch. z grupy Krasnali IV nagroda dla Filipa G. z grupy Muchomorów   Wyróżnienie dla Kuby G...

konkurs

22.12.2020
konkurs

konkurs

22.12.2020

Konkurs Miłosz Pawlak z grupy Sowy wygrał ogólnopolski konkurs ,,Święty Mikołaj myszką malowany". Bardzo się cieszymy i gratulujemy:)...

Dzień Praw Dziecka

Niech się wreszcie każdy dowie, I rozpowie w świecie całym, Że dziecko to także człowiek, Tyle, że jeszcze mały. Dlatego ludzie uczeni, Którym za to należą się brawa, Chcąc wielu dzieci los odmienić, Stworzyli dla Was mądre prawa. Nasze Przedszkolaki 20 listopada obchodziły międzynarodowy Dzień Praw Dziecka...

Jesienny liść- rozstrzygnięcie konkursu

wyniki ogólnopolskiego konkursu plastycznego ,,Jesienny Liść"

Święto Odzyskania Niepodległości

10 listopada, o godzinie 11.11, Przedszkolaki z Leśnej Gromady, wspólnie z przedszkolakami z całej Polski zaśpiewały hymn z okazji Święta Odzyskania Niepodległości ....